Honest review: lacul de unghii de la H&M

De câțiva ani urmăresc cu plăcere câteva canale de beauty de pe Youtube. Totul a început cu machiajul de la nuntă, atunci a fost prima dată când am fost machiată de un profesionist și am văzut ce efect are un machiaj bine făcut. Așa am început să urmăresc canalele de beauty, pentru a învăța mai multe despre produsele de machiaj și bineînțeles să învăț să mă machiez mai bine. În prezent, o mai urmăresc doar pe Tati, pe ea am descoperit-o prima și de la ea am învățat cele mai multe tehnici și ponturi.

În această notă, de beauty reviewer, am vrut să scriu astăzi despre ultima descoperire pe care am făcut-o în materie de lac de unghii de calitate, lacul de unghii de la H&M. Nu cred că firma H&M mai are nevoie de vreo prezentare, dar poate nu toată lumea știe că H&M are și o linie de produse de beauty. Tot la Tati am văzut acum ceva timp un video despre produsele de machiaj H&M și concluzia finală a fost că sunt produse de o calitate foarte bună, pe lângă ambalajul frumos care le însoțește. De atunci am rămas curioasă despre ele și am vrut să le încerc la un moment dat.

Am mai scris aici că eu sunt autosuficientă când vine vorba de îngrijirea personală, mă tund singură, mă vopsesc singură, îmi fac tratamente cosmetice acasă etc. La fel și cu unghiile, nu sunt genul care merge la salon pentru manichiură. Am avut o singură dată unghii cu gel puse la salon, dar deși au arătat incredibil, m-am speriat când am văzut cum arată unghiile mele când dau gelul jos și mi s-a luat. Așa că mereu sunt în căutarea unui lac de unghii rezistent, mom-friendly care să stea măcar 3 zile pe unghiile mele. Cele mai de calitate lacuri pe care le-am încercat până acum au fost cele de la Essie, din trei nuanțe doar două m-au impresionat, Sand Tropez și Chinchilly, al treilea Fiji mi s-a părut o bătaie de joc. Așa că aveam demult în gând să le încerc și pe cele de la H&M, iar luna aceasta când am făcut o comandă mai mare am văzut că aveau o ofertă de 3 la preț de 2 și am zis că acum e momentul să le testez.

Am comandat nuanțele Spanish Bluebell, Aventurine și Rose Umber, fără să vreau mi-a atras atenția soțul meu că sunt culori RGB (dacă te uiți la serialul corean Start Up de pe Netflix înțelegi hint-ul). Le-am ales pe acestea pentru că mi-am dorit foarte mult să am un albastru ca și culoarea blugilor, apoi am văzut că fata din serialul Start Up avea unghiile de la picioare verzi și am zis că și eu vreau o pedichiură verde, iar ca să fie 3 am adăugat și un roșu maroniu, pentru că unghiile roșii merg cu orice. Sunt foarte impresionată de ele, de toate trei. Culoarea are o saturație foarte mare, cu un singur strat unghia se colorează complet și nu rămâne niciun spațiu mai transparent pe unghie, eu de obieci mă fac în două straturi, iar la al doilea strat culoarea este și mai vibrantă. Cel mai mult m-a impresionat durabilitatea lacului. Ca mamă, toată ziua spăl ceva, șterg, frec, nu pot fi atentă la unghii și îmi doresc ca atunci când ies din casă să nu am lacul de pe unghii ciobit pentru că până seara când doarme cel mic nu am cum să mai îmi repar manichiura. Cu prima nuanță încercată, cea verde, am făcut curățenie în baie și cred că toți știm că produsele pentru baie sunt abrazive, conțin clor și alte substanțe puternice, dar culoarea a rezistat eroic, doar la mâna dreaptă la degetul arătător s-a ciobit puțin. La fel și cu cea albastră, abia după 3 zile au început să apară niște semne mici în vârful unghiilor de uzură – o să pun și poză. Toate cele 3 nuanțe pe care le-am luat mi se par incredibile, sunt de o calitate foarte bună, au luciu rezistent, iar ca preț sunt destul de rezonabile (5 euro aici și 20 de lei în Ro), mai ieftine decât essie în orice caz. Un alt plus este gama foarte variată de culori, de la culori clasice la sclipici și toate culorile curcubeului între, sunt foarte tentată să mai îmi iua câteva și să îmi fac fiecare unghie în altă culoare. Singurul dezavantaj este că nu se găsesc și în magazinele H&M, se pot cumpăra doar online.

Dacă te-am făcut curioasă eu zic să le și încerci pentru că nu o să îți pară rău.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: