Bărbații sunt de fapt niște femei mai bune

A început de ceva timp „evoluția” noastră ca umanitate, o piatră de hotar cred că a fost când a câștigat Conchita Schnitzel, ăăăăă scuze Wurst, Eurovisionul și de atunci a fost clar că lumea nu mai este așa cum o știam noi, ăi bătrâni.

Am citit astăzi că în SUA a câștigat un tip transgender un concurs de Miss în statul lui și că va participa mai departe cu mare mândrie la concursul național de Miss. Super, dintre toate fetele frumoase de acolo, cea mai frumoasă a fost un tip. Anul acesta va participa la Olimpiada de la Tokyo pentru prima dată în istorie un bărbat transgender la Haltere feminin din partea Noii Zeelande și din câte am citit „tipa” asta bate tot. În SUA este un fenomen deja, fetele de liceu campioane la alegat își pierd bursele la facultate pentru că vin băieții transgender și le bat recordurile și le fură bineînțeles șansa de a merge la facultate cu bursă. Cred că toți știm cât de mari sunt taxele la facultate în America, ajungi să plătești creditul pentru studii mulți ani după ce ai terminat facultatea. Dar asta înseamnă egalitate de șanse, toleranță, ăsta este țelul noii umanități, toți suntem egali sub soare, chiar dacă ne credem veioze sau femei în loc de bărbați. Mă întreb dacă există și varianta inversă? Dacă există femei care s-au transformat în bărbați, s-au umplut de pastile și injecții cu testosteron și acum participă în competițiile masculine și mai sunt și foarte bune pe acolo, bărbații sportivi sunt disperați că vin femeile tunate și le iau premiile.

Ce fac feministele, dorm în pantaloni? Ele nu văd că exact pentru ce au luptat ele de mai mult de 100 de ani le este luat acum tot de bărbați, doar că acum sunt bărbați îmbrăcați în rochii și dați cu ruj? Ăsta e un lucru care mă supără foarte tare, cum ne imită bărbații gay, noi femeile suntem mult mai mult decât tocuri, make-up, vorbit pițigăiat, bârfe și haine colorate. Mult, mult, mai mult. Pe unul din ăștia trangender nu l-am văzut cu trei oale de ciorbă și sarmale pe aragaz și cu o prăjitură la cuptor, cu foi. Face vreunul vreun Doboș sau vreo savarină de casă? (Și nu mă refer la bărbații bucătari, una e să faci o carieră din asta și alta să gătești în fiecare zi pentru aceleași 2-3 fețe.) Ei de fapt sunt mai buni decât noi femeile, nu stau ca proastele la cratiţă toată ziua, și-au ales partea care le convine din feminitate, cea mai superficială și foarte falsă. Cleopatra, Jane Austen, Virginia Woolf, Marie Curie, sufragetele și toate femeile care au făcut istorie, au fost uitate în numele egalității și al curcubeului. Complexitatea femeii sufletească și mentală a fost redusă la o listă pe care trebuie să o bifeze bărbații care nu mai au chef să fie bărbați. Deci, alo feministelor! Sunteti ok cu felul în care ne portretizează transgenderii?

S-au dus vremurile când ieșeam în străinătate și chicoteam sau ne dădeam coate când vedeam doi tipi ținându-se de mână.

Pe curând!

2 thoughts on “Bărbații sunt de fapt niște femei mai bune

  1. E-hei! Și acasă e totuși bine… Acei ani cu care ne plângem că suntem în urma altora, acum lucrează cumva și în favoarea noastră. Poate mai e timp și nu se vor grăbi românașii noștri să prindă vestul tocmai cu așa ceva. Eu locuiesc în Anglia, poate ați mai citit pe la mine. Am la muncă o tipă care dorindu-se bărbat, a făcut totul în privința asta (nume schimbat, pilule, bărbuță, etc). Marea realizare este că a primit și acces la WC-ul nostru 🙂 ) Mai am un gay care este mai feminin ca orice femeie și salută galeș cu mișcări din gene și unduiri din corp. Sunt foarte populari și au chiar niște privilegii, mi se pare. Să nu se poată vorbi cumva de discriminare sexuală. Acum nu știu dacă neapărat de dragul lor, însă sala noastră de mese este decorată mirobolant în curcubeie și inimioare. Pe toți pereții, tot felul de poze și desene, mai ceva ca la o grădiniță. Și mesaje încurajatoare cu iubițăi-vă mult, că și noi vă iubim, ceva de genul… 🙂 Iar acasă, vecin de apartament în clădirea unde locuiesc, este un transgender. Intră bărbat, iese femeie, nu știi când și cum se nimerește. Vocea o adaptează în funcție de vestimentație. Nu lucrează, stă pe ajutoare. Beneficiază oare de vreo pensie specială? Habar n-am! Nu mă privește! zic eu, ca omul cuminte. Bine, dar el/ea de ce se tot uită la mine din dosul perdelei? Hă? 🙂

    Liked by 2 people

    1. Și noi trăim în Germania de câțiva ani, dar în afară de cupluri gay care se țin de mână pe stradă nu am văzut, nici vecini nu bănuiesc că am. Soțul lucrează la o companie chinezească și a avut o colegă care părea gay, iar deși el a avut doar cuvinte de laudă pentru ea, i-au desființat contractul cât încă mai era legal să facă asta… Dar ce povestiți dvs. parcă e de pe altă planetă, aici a fost mare tam-tam cu curcubeul când a fost meciul Germania-Ungaria la Munchen și au pus curcubeeele pe unde au putut, dar s-a linistit atmosfera de atunci. Nu avem voie să mai zicem nimic despre nimic în ziua de azi, doar să stăm în pătrățelul nostru și atât… O zi frumoasă!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: