De ce nu îmi (ne) place de Harry şi Meghan

Salutare! A trecut ceva timp de când nu am mai scris nimic, dar uneori responsabilitățile de adult sunt mai importante decât hobby-ul meu, iar de cele mai multe ori la sfârșitul zilei nu am avut deloc inspirație. Nici acesta nu este un articol foarte inspirat, dar hey, de undeva trebuia să mă apuc din nou de scris.

Cred că toată lumea a auzit de prințul Harry al Marii Britanii, care s-a îndrăgostit de actrița din serialul Suits, cu care s-a și căsătorit și a renunțat la familia regală pentru ea. Ei spun că au făcut asta ca să aibe mai multă intimitate, dar după cum se vede le și place să apară pe primele pagini în presă și totuși să vorbească lumea despre ei, dar doar ce vor ei, să nu cumva să spună cineva ceva împotriva lui Meghan că e discriminare.

Dacă aș scrie tot ce îmi trece prin cap despre subiect, aș sta în fața calculatorului 3 zile. Eu am o pasiune pentru casa regală a marii Britanii, sunt și o regalistă, dar sunt realistă, România nu se va mai întoarce niciodată la monarhie și câțiva ani chiar și după ce am plecat din țară am susținut Fundația Principesei Margareta prin donații lunare de cîte 10 lei, ceea ce încurajez pe oricine să o facă pentru că au grijă prin fundația lor de cei mai nebăgați în seamă în societatea românească: bâtrânii și copiii. Am urmărit toate documentarele de pe Netflix despre prințesa Diana, casa regală și bineînțeles am văzut serialul The Crown și primul sezon din Victoria. Recent am văzut pe Youtube un documentar despre răposatul prinț Philip, care am aflat recent, era verișor primar cu regele Mihai.

Înainte să ni se ia de tot dreptul la liberă exprimare de către generația WOKE, o să punctez care sunt motivele pentru care nu sunt fana cuplului Harry și Meghan:

  1. O să încep cu ce e mai recent. Ultima știre este că Meghan a scris o carte pentru copii. Asta e America, dacă ai bani poți să te faci intelectual, pedagog, artist etc. peste noapte, se găsesc destui oameni care să înghită orice bullshit le dai și care să îți aducă și profit.
  2. Meghan a ieșit prin fața paparazzilor cu copilul în brațe echipat de grădiniță, exact în preajma zilei când a fost publicată o poză cu prima zi de grădiniță a fiului cel mic al lui William și Kate. Nu mi se pare deloc întâmplător, Hollywood-ul este o mașinărie, nimic nu se petrece spontan, vedetele își calculează foarte bine aparițiile publice chiar dacă nu se uită la aparatele foto.
  3. În interviul cu Oprah s-a comparat cu Ariel din Mica Sirenă, a zis că a simțit că își pierde și ea vocea ca să fie cu prințul ei, la fel ca Ariel. Citeam un comentariu că atunci când și-a dat seama că îndatoririle ei ca membru al familiei regale sunt și să se trezească de dimineață ca să inaugureze o stație de tren, indiferent dacă plouă sau e soare, a zis mai că mai bine pleacă înapoi în America. Eu nu aș fi putut să o spun mai bine.
  4. Se crede prințesa Diana care a supraviețuit. De când s-a mutat în Anglia, se plângeau mereu și ea și Harry că o hărțuiește presa. Este o fază tare la Wimbledon, un domn vorbea cu soția lui pe cameră și era fericit că era acolo, neavând habar că Meghan și prietenele ei erau în spatele lui. Dar Meghan și-a chemat bodyguard-ul ca să îl dea afară pe omul acela că o hărțuiește…
  5. E spălată pe creier ca toate vedetele de la Hollywood, cu mesaje woke, black lives matter etc. Se vede mereu o victimă a discriminării, deși în Europa oamenii sunt mai relaxați și nu se jignesc așa ușor pentru că au și o anumită cultură.
  6. Harry a renunțat foarte ușor la familia istorică din care face parte. Știu că nevasta e mai importantă decât toți și sunt de acord cu asta, dar nu sunt de acord că o susține pe Meghan când îi denigrează familia. Familia lui nu e o familia oarecare ca a ei, lui Meghan i-a fost rușine cu tatăl ei și cu sora ei vitregă și nici măcar nu i-a chemat la nuntă. Să nu mai zic că se spune prin presă ca ea a fost tratată foarte bine de ai ei, nu contrariul pe care îl susține ea.
  7. Nu o consider falsă, cred că e o pesoană cu probleme de personalitate și l-a găsit pe Harry care nici el nu e un model de echilibru și au impresia că ei văd lumea mai bine decât ceilalți inclusiv familia regală, nu știu cum s-ar traduce în română dar și ea și Harry sunt niște „entitled pricks”.

O să mă opresc aici, dar să nu uit, ea și Harry și-au luat un câine nou care are un nume cu conotație obscenă în limba română. Nu vreau să am cuvinte urâte pe blog, dar las linkul aici cu glumele celor de la Times New Roman despre ei.

Noapte bună!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: