Am văzut și mi-a plăcut: Little Women

Little Women (2019) era demult pe lista mea de filme, și într-o seară când Trei (soțul) l-a pus el pe Năzdrăvan la culcare și a și adormit cu el în pat, am profitat și m-am uitat la el. Nu că îmi place să mă uit singură la filme, dar știam că nu o să fie interesat să se uite la un film despre fete din secolul 19, și acum mai și joacă Cyberpunk și TV-ul mare e doar al lui.

De ce mi-am dorit să văd filmul ăsta?

Pentru că o ador pe Saoirse Ronan, m-a cucerit pentru totdeauna cu rolul din Brooklyn și mi-a plăcut foarte mult de ea și în Lady Bird. Pentru că iubesc romanele lui Jane Austen, iar filmul ”Mândrie și prejudecată” cu Keira Knightley este unul din filmele mele preferate, l-am văzut de vreo 6 ori până acum, dar încă nu a bătut ”Lord of the rings”, pe acela l-am văzut de și mai multe ori. Pentru că joacă și Timothée Chalamet, un actor tânăr, talentat, frumos, vorbitor de franceză, misterios, pe care l-am remarcat în filmul ”The king” de pe Netflix și va juca și în cel mai nou film ”Dune”. Pentru că sunt o romantică și orice film de dragoste care are atmosfera sec. 18-19 ajunge pe lista mea de ”must watch”.

Mă bucur că nu m-a dezamăgit, chiar dacă la început mi s-a părut prea modern filmat și prea americanizat, la sfârșit am plâns în hohote și mi-am dorit să scriu despre el aici pe blog, în cazul în care cineva caută un film light, romantic dar cu o distribuție de excepție, să îi dea o șansă și lui ”Little Women”.

Din distribuție mai fac parte și Laura Dern, Meryl Streep și Emma Watson, așa că merită să îl vezi chiar și dacă ești fan Harry Potter și vrei să vezi ce filme mai face Hermione și cât de frumos s-a maturizat micuța vrăjitoare.

Bye, bye!

Sursa foto

2 thoughts on “Am văzut și mi-a plăcut: Little Women

    1. Niciuna, doar ca mie imi place Jane Austen. Si Little Women are un subiect asemanator, despre viata unor fete tinere care isi cauta drumul in viata, iar atmosfera este asemanatoare costume, stil de viata etc. De-asta am fost interesata sa vad Little Women 😊

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: