Cum am slăbit kilogramele acumulate în sarcină

Au trecut 2 ani și 2 luni de când am născut și mă simt foarte bine în corpul meu, uneori chiar mai bine decât înainte să fiu însărcinată!

Când am rămas gravidă aveam vreo 57 de kg, ultima dată îmi amintesc că aveam deja 76 kg cu vreo 2 săptămâni înainte să nasc, și m-am mai cântărit o dată cu câteva zile înainte dar atunci nu am mai vrut să știu câte kg am.

Deci cum am reușit să slăbesc? Surpriză!

Nu am reușit!

Încă mă lupt cu ultimele 5 kg, sper să reușesc să le dau jos până la Crăciun, ca să le pun înapoi cu salata de boeuf, sarmale și cozonaci…

Nu am un plan foarte strict, dar la mine funcționează intermitent fastingul, plus că o să țin și Postul Crăciunului (ca de obicei). Planul meu este așa: 2 mese pe zi, vegetale, porții mai mici, pauză minim 5 ore între mese, dar sper să reușesc 7 și să beau doar un ceai verde și apă între ele și ca sport, alergatul pe bandă. Țin să menționez că investiția anului a fost banda de alergat, este genial să o ai în casă, să nu mai trebuiască să mergi la sală, să ai cu cine să lași copilul (eu oricum nu am), să te schimbi, să te întorci acasă, să te simți awkward printre străini. Cel puțin pentru mine era foarte stresant mersul la sală!

So, să ne simțim bine în corpul nostru, cu toate vergeturile, aripioarele, pielea lăsată și alte minunății pe care ni le-a făcut corpul nostru cadou!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: